Fruit op het werk

Iedere week heerlijk vers fruit op het werk? Kesselaar AGF levert ook fruit aan bedrijven. Lekker én gezond! Zo heeft u iedere week een goed gevulde fruitschaal op het werk.

Voordelen fruit op het werk

Steeds meer organisaties zien de toegevoegde waarde van fruit op de werkvloer. Het draagt onder andere bij aan een positieve werksfeer en verhogen van productiviteit. Ook is het een eenvoudige manier om het welzijn van je werknemers te verbeteren. Een fruitmand op kantoor stimuleert namelijk het eten van de aanbevolen hoeveelheid fruit per dag. Bovendien heeft fruit op het werk het bijkomende voordeel dat het fiscaal aftrekbaar is. 

Fruit op kantoor

Wekelijks vers fruit op kantoor? Kesselaar bezorgt fruitmanden met een selectie vers fruit naar wens. Levering van fruit op jouw kantoor? Wij leveren aan bedrijven in heel Zeeland. Zo heeft u iedere week vers fruit op het werk. Wanneer u meerdere keren per week vers fruit geleverd wilt hebben is dat ook mogelijk. 

kosten fruit op het werk

De kosten voor fruit op het werk bedragen €10,- (excl. BTW) per mand van 25 stuks. De bezorgkosten zijn hierbij inbegrepen. Wanneer u een grotere hoeveelheid wenst is dit uiteraard ook geen probleem. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal stuks. Daarnaast is het goed om te weten dat fruit op kantoor fiscaal aftrekbaar is. Het hoeft dus niet veel te kosten. 

Werkfruit bij jou?

Wil je ook vers fruit op jouw werk? Kesselaar AGF werkt samen met VPN-Werkfruit om iedere week vers fruit bij diverse bedrijven te leveren. Ons fruit wordt geleverd bij jou op kantoor in een retour-fruitmand met daarin 25 stuks gesorteerd fruit naar keuze, rekeninghoudend met het seizoen. 

 

Meerdere keren per week wordt er fruit bezorgd bij bedrijven en instellingen in de omgeving van ’s-Gravenpolder, Goes en Middelburg. De bezorging en facturering worden verzorgd door medewerkers van het VPN Fruit- en Natuurhoeve team van Vereniging Psyiënt Nederland (VPN) in ’s-Gravenpolder. Kesselaar AGF werkt al vele jaren succesvol samen met dit zorg-, werk-, leer- en reintegratiebedrijf.

Fruit bezorgen op werk

Wij beschikken over uitgebreide leveringsmogelijkheden voor fruit op kantoor of het werk. Diverse keren per week worden er fruit bestellingen geleverd aan een brede groep bedrijven en instellingen in de regio Zeeland. Vraag ons (telefonisch) naar de mogelijkheden voor fruit bij jou op het werk! 

Fruitmand bestellen?

Hebben jullie op het werk iets te vieren? Of is er een zieke op kantoor en willen jullie hem of haar beterschap wensen? Geef  een goedgevulde fruitmand van Kesselaar cadeau! Bestel de fruitmand eenvoudig online op onze website. Specificeer welk bedrag of welk fruit gewenst is en wij stellen een fruitmand samen afgestemd op jouw wensen. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kantoor- en werkfruit bij uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!