Volle fruitmanden met verse producten

Bestel direct online een fruitmand en geef deze bijvoorbeeld als beterschapscadeau. Bij Kesselaar hebben we bomvolle fruitmanden met verse en gezonde producten. Onze manden zijn gevuld met onder andere appels, peren, sinaasappels, mandarijnen, kiwi’s, druiven, verse sappen, streekproducten en meer. Bij het samenstellen van de fruitschaal houden we rekening met de producten van het seizoen én met jouw wensen.

 

Zo bieden wij diverse standaardmanden vanaf een waarde van €12,50. Een voorbeeld van de inhoud van een fruitmanden ter waarde van 12.99 euro: appels, peren, mandarijnen, navelsinaasappels, meloen, kiwi’s en druiven. Bij grotere fruitschalen worden zoal sappen en streekproducten toegevoegd. Ook bieden wij manden aan met een selectie van Zeeuwse streekproducten. Daarnaast stellen wij groente en fruitmanden samen, deze zitten vol met verse groenten en zijn een leuke afwisseling op de standaard fruitmand. Bestel jouw fruitmand hier!

 

FRUITMAND OP MAAT

Wil je liever een volledig zelf samengestelde fruitmand bestellen? Wij maken voor jou een fruitmand op maat. Geef door welk bedrag of welk fruit jij in gedachte hebt, en wij maken een fruitmand die is afgestemd op jouw wensen.

 

FRUITMAND BESTELLEN IN GOES

Wil je een fruitmand kopen? Bestel eenvoudig een fruitmand online op onze website. Wij bieden o.a. fruitmanden aan in klein, middel en groot formaat als ook manden met Zeeuwse streekproducten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven. Natuurlijk kunt u ook een mooie fruitmand selecteren in onze winkel in de omgeving van Goes, deze is iedere vrijdag en zaterdag geopend.

 

FRUITMAND BEZORGEN IN GOES

Laat de fruitmand thuis bezorgen op een gepast moment. Wij bezorgen de fruitmanden o.a. in de omgeving van Goes. Hiervoor rekenen we een kleine vergoeding van 5 euro. Bezorgingen in ’s Gravenpolder zijn gratis. Jouw fruitmand bestellen in Goes.