Bestel een fruitmand online

Een fruitmand bestellen vol verse producten van Zeeuwse bodem? Bij groente- en fruitwinkel Kesselaar verkopen we fruitmanden met producten van het eigen land of van land- en tuinbouwbedrijven in de omgeving. De producten worden ’s ochtends van het land gehaald en liggen dezelfde dag nog in de winkel – of in jouw fruitmand. Hoe vers wil je het hebben! Naast onze standaard fruitschalen bieden wij ook manden aan met diverse Zeeuwse streekproducten zoals boterbabbelaars, jam en chocolade.

 

Fruitmand bestellen in de omgeving van Kapelle? Bij Kesselaar hebben we goedgevulde fruitmanden met bijvoorbeeld appels, peren, navelsinaasappels, meloenen, kiwi’s, druiven, verse sappen, streekproducten en meer. De inhoud is sterk afhankelijk van welke producten dat seizoen verbouwd zijn. Je kunt kiezen uit drie standaard fruitmanden vanaf een bedrag van €12,50,-. Bestel direct een fruitmand online!

FRUITMAND NAAR WENS

Natuurlijk kunnen we ook een fruitmand op maat maken. Ben je allergisch voor kiwi’s of heb je liever geen bananen? Geef je specifieke wensen door of geef door voor welk bedrag je een fruitmand wilt hebben, en wij maken een fruitmand op maat.

FRUITMAND BESTELLEN IN KAPELLE

Onze fruitmanden kun je gelijk in onze winkel kopen, maar je kunt ze ook vooraf bestellen. Geef je bestelling telefonisch aan ons door, of – nog makkelijker – vul op onze website het bestelformulier in. Wij zorgen dat de fruitmand klaar staat op het afgesproken moment.

FRUITMAND BEZORGEN IN KAPELLE

Daarnaast kunnen wij ook de fruitmand in de omgeving van Kapelle bezorgen. Voor het bezorgen van een fruitmand rekenen wij €5,-. Binnen ‘s-Gravenpolder wordt er gratis bezorgd.